logo
ecostad randstad
vertical

20-07-22 VERTICAL

"VERTICAL is de eerste vijf jaar een levend lab met een zoektocht naar de optimale verhoudingen. Wind, water, zonlicht en wortelruimte zijn belangrijke factoren die het succes gaan bepalen", aldus Fred Booy, adviseur bij Heijmans.

In alle opzichten is VERTICAL een uniek project. Iedereen die zijn steentje (of plantje) bijdraagt is dan ook zo trots als een pauw. 🦚

In onderstaand interview waarin er 5 vragen gesteld aan Fred, gaat hij dieper in op een aantal van de uitdagingen die VERTICAL zo bijzonder maken.

5 vragen aan... Fred Booy

dak de doelen

11-07-22 Multifunctioneel groen dak op De Doelen

Greenpro ging onlangs in gesprek met Wessel en schreef naar aanleiding daarvan een interessant artikel over het multifunctionele dak van congres- en concertgebouw de Doelen.

Nieuwsgierig? Lees het artikel via de link hieronder.

GREENPRO-ONLINE.NL

rotterdamse dagendaken

10-05-22 Rotterdamse Dakendagen

Gisteren is de kaartverkoop gestart van de Rotterdamse Dakendagen, die georganiseerd worden van vrijdag 3 t/m zondag 5 juni. Tijdens deze dagen zijn er verschillende routes langs meerdere daken uitgezet, met op ieder dak een verrassende manier om de ruimte te gebruiken en/of naar de stad te kijken.

Natuurlijk is Van der Tol B.V. - Hoveniers en Terreininrichting ook van de partij.

Direct je tickets kopen?

Rotterdamse Daken Dagen | https://lnkd.in/gzNpgJe

Rotterdam Rooftop Walk | https://rooftopwalk.nl/

nominaties

15-04-22 Gebouw van het Jaar

Dit jaar zijn er maar liefst twee gebouwen met een groene touch van Van der Tol B.V. genomineerd voor Beste Gebouw van het Jaar.

BNA heeft de ambitie om modern en creatief ondernemerschap te bevorderen. Met de kracht van architectuur voor de leefomgeving als drijfveer. Ieder jaar rijkt de organisatie daarom de titel "Beste Gebouw van het Jaar" uit.

Wat ons betreft is het dit jaar dus Museum Boijmans Van Beuningen versus Museum Singer Laren.

Op wie stem jij? Bekijk alle genomineerden op: https://bna.nl/gebouw-van-het-jaar/overzicht/genomineerden