Projecten

Dakmoestuin Zuidpark Amsterdam

Dit grootste Urban Farming dak van Europa bevindt zich op het voormalig V&D hoofdkantoor en is rijk aan een grote diversiteit aan groenten.
Lees meer

Jubi-torens Den Haag

Op drie dakniveaus van dit imposante gebouw, in de zeer complexe omgeving van het hartje van Den Haag, zijn daktuinen gerealiseerd.
Lees meer

Gemeente stadhuis Nieuwegein

Op dit prachtige nieuw ontwikkelde stadhuis werden op twee niveau’s (totaal 2.000m²) en loopverharding (totaal 700m²) gerealiseerd.
Lees meer

Groene kadewand Hoofddorp

Een 80 meter lange verticale groene kadewand gelegen op het noorden en gedurende het gehele jaar onderhevig aan veel wind.
Lees meer

Bamboetuinen Amsterdam

Met precies dezelfde ingrediënten vier verschillende gemeenschappelijke binnentuinen (totaal 4.000m²) gelegen in de schaduw.
Lees meer

Nieuw Brinkhove Zeist

Bij het ontwerpen en realiseren van het 10.500m² grote park is rekening gehouden met de glooiingen en de zichtlijnen tussen de naastgelegen landgoederen. Lees meer

Gewest Bussum

Het openbaar toegankelijk 3700m² dak fungeert als een fraaie ontmoetingsplek en heeft een parkachtige uitstraling welke naadloos aansluit op de omgeving. Lees meer

Mariastichting Haarlem

De in totaal 4.000m² groeninrichting is onderdeel van het voormalig Spaarneziekenhuis terrein welke ontwikkeld is tot een duurzame locatie.
Lees meer

  1 2  

Van der Tol op YouTube


Bekijk op YouTube het filmpje:
7000 kg zwaar kunstwerk plaatsen met hijskraan

Volg ons op YouTube

Van der Tol op Facebook


Kijk voor het laatste nieuws op de Facebook pagina's van Van der Tol.

Volg ons op Facebook

Tweets

Home > Projecten