Algemene voorwaarden

Disclaimer

Deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen er fouten of onvolledigheden in staan. Hiervoor kan Van der Tol b.v. geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden. Auteursrechten op tekst, beeldmateriaal, namen en logo's op deze site zijn voorbehouden.

 

U mag deze niet gebruiken, kopiëren, distribueren, zenden of publiceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Van der Tol b.v.

 

Deze website is eigendom van Van der Tol b.v. Het gebruik van teksten en/of beeldmateriaal is alleen toegestaan met schriftelijke toestemming van Van der Tol b.v.

 

Inhoud van een verzonden emailbericht kan persoonlijke / vertrouwelijke informatie bevatten en is alleen bestemd voor de geadresseerde.

 

Het is anderen dan de geadresseerde verboden deze informatie te gebruiken. Evenmin is het toegestaan om deze informatie openbaar te maken, te verspreiden, te vermenigvuldigen of aan derden te verstrekken. Er wordt geen verantwoordelijkheid genomen voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van dit bericht, noch voor de tijdige ontvangst.

Van der Tol op YouTube


Bekijk op YouTube het filmpje:
7000 kg zwaar kunstwerk plaatsen met hijskraan

Volg ons op YouTube

Van der Tol op Facebook


Kijk voor het laatste nieuws op de Facebook pagina's van Van der Tol.

Volg ons op Facebook

Tweets

Over ons > Algemene voorwaarden