Terreininrichting

De realisatie van terreininrichtingsprojecten vraagt om gedegen voorbereiding. Het grond-, straat-, riolerings- en plantwerk vraagt goede afstemming voor een optimaal resultaat. Van der Tol kan en doet het allemaal in eigen beheer. En doet het goed met een zo duurzaam mogelijke werkwijze.

 

Overzichtelijke integrale werkwijze

 

Goede terreininrichting heeft vaak aardig wat voet in de aarde. Met een helder plan en korte lijnen, is de communicatie optimaal, waardoor de inrichting sneller gedaan is en u zo een hoop kosten en moeite bespaart. Zeker als veelzijdigheid een vereiste is, kiest u natuurlijk voor een bedrijf dat al jaren expert is op het gebied van terreininrichting.

 

Terreininrichting bij Van der Tol houdt in het verrichten van grondwerk, leveren en aanbrengen van drainagesystemen, het dimensioneren en realiseren van rioleringen en het aanbrengen van bestrating, gazon, beplanting, hekwerken, damwanden, speeltoestellen en terreinmeubilair. Onze collega´s zorgen voor de uiteindelijke hoge kwaliteit die u terecht van ons mag verwachten.

 

Professionele terreininrichting voor uw bedrijf? Neem nu contact op of bel 020 667 77 77.

Van der Tol op YouTube


Bekijk op YouTube het filmpje:
Graszoden aanbrengen

Volg ons op YouTube

Van der Tol op Facebook


Kijk voor meer terrreininrichtings-nieuws op de Facebook pagina van Van der Tol.

Volg ons op Facebook

Productblad Terreininrichting


Goede terreininrichting heeft vaak aardig wat voet in de aarde. Laat u adviseren door ons.

Klik hier voor meer informatie

Diensten > Terreininrichting