Bestrating, drainage en riolering

Visie, vormgeving, materiaal en meesterschap: 4 ingrediënten voor vakwerk op het gebied van bestrating, drainage en riolering. Uitgevoerd door straatmakers die voortdurend geschoold worden in de nieuwste technieken en werkwijzen. Zowel boven als onder de grond bent u bij Van der Tol gegarandeerd van topkwaliteit.

 

Duurzaam straatwerk gegarandeerd

 

Aanleg van bestrating, drainage en riolering zijn vaak vaste onderdelen bij een project. Zorg daarom dat het goed gebeurt! Door jaren ervaring, de juiste materiaalkeuze en creatieve opstelling wordt duurzaam straatwerk en een goede afwatering bij voorbaat gegarandeerd.

 

De toenemende extreme regenval vraagt namelijk om een adeguate regenafvoer bij piekbelastingen en of alternatieve afwateringsmethoden zoals infiltratie en bergingsvoorzieningen. Van der Tol biedt voor elke situatie een oplossing in en rond het stedelijk gebied. Ook het onderhoud van deze drainagesystemen en pompinstallaties behoort tot ons dagelijks werk.

 

Neem contact op en vraag nu een offerte aan, of bel direct 020 667 77 77.

Van der Tol op YouTube


Bekijk op YouTube het filmpje:
7000 kg zwaar kunstwerk plaatsen met hijskraan

Volg ons op YouTube

Van der Tol op Facebook


Kijk voor het laatste buitenruimte inrichtingsnieuws op de Facebook pagina van Van der Tol

Volg ons op Facebook

Productblad Bestrating, drainage en riolering

Laat het werk boven en onder de grond door een vakspecialist doen. Met ons straatwerk krijgt u waar voor uw investering.

Klik hier voor meer informatie

Diensten > Bestrating en riolering